Over Goldman

Meer dan 30 jaar totaalleverancier voor klein- en grootkeuken

Goldman ontstond meer dan 30 jaar geleden als familiebedrijf en groeide uit tot een uiterst veelzijdige groothandel in professioneel keukenmateriaal. We bieden kwalitatieve oplossingen voor horeca, hospitality, bedrijven, traiteurs en grootkeukens zoals scholen, ziekenhuizen en woonzorgcentra.

In tegenstelling tot wat onze naam doet vermoeden, omvat ons assortiment kookgerei en keukentoestellen binnen elke prijsklasse. Of je nu een kleinschalige horecadroom hebt of een collectiviteitskeuken wil inrichten, Goldman is jouw totaalpartner voor elk keukenproject.

 

ONTMOET DE GEZICHTEN ACHTER GOLDMAN

Goldman staat voor een persoonlijk aanpak en gericht advies van mensen die de wereld van de professionele keuken door en door kennen. Hulp nodig bij de realisatie van jouw horecaproject? Ons team van specialisten staat voor je klaar!

 

Laurence Vuylsteke

Zaakvoerder

In 2008 nam Laurence de leiding van Goldman over van haar vader. Ze is inmiddels 25 jaar actief binnen het bedrijf en legt zich voornamelijk toe op de commerciële uitbouw.

Tel. 051 33 77 99

E-mail: laurence@goldmannv.be

   

Isabelle Vancraeynest

Zaakvoerder

Isabelle stapte begin 2018 mee in het verhaal van Goldman. Haar focus ligt op de aankoop, het algemeen management en het optimaliseren van de bedrijfswerking.

Tel. 051 33 77 93

E-mail: isabelle@goldmannv.be

 

 

 


Dirk Notredame

Vertegenwoordiger

Met een jarenlange ervaring in de horecawereld is Dirk de juiste man op de juiste plaats om het contact met onze bestaande klanten te bestendigen en nieuwe klantenrelaties te stimuleren.

Tel. 0475 75 52 78

E-mail: dirk@goldmannv.be

 

 


Jan Vandenhende

Boekhouding

Goldman kan al meer dan 20 jaar rekenen op de boekhoudkundige en logistieke ondersteuning van Jan. Ook IT-problemen heeft hij zo gefixt.

Tel. 051 33 77 92

E-mail: jan@goldmannv.be

 

 

Yves Rondelez

Commercieel medewerker

Yves is samen met Delphine jouw eerste aanspreekpunt in onze showroom of winkelpunt. Klein keukenmateriaal valt helemaal onder zijn kennisgebied. Hij gidst je blindelings en met veel enthousiasme doorheen onze nieuwste collecties voor de gedekte tafel.

Tel. 051 33 77 95

E-mail: yves@goldmannv.be

 

 

Lies Reyns

Commercieel medewerker

Onze specialiste in groot materiaal, en alle artikels met een stekker. Met haar aanstekelijk enthousiasme staat ze ten dienste van onze klanten.

Tel. 051 33 77 94

E-mail: lies@goldmannv.be


 

 

 

 

Stephane Pierpont

Logistiek & magazijn extern

Sinds kort is Stephane het nieuwe gezicht van ons bedrijf. Hij doorkruist het land met de Goldman-bestelwagen om leveringen tot bij onze klanten te brengen, steeds op de gewenste plek en met de nodige zorg.

 

 

Sarah Vermeersch

Logistiek & magazijn intern

Sarah controleert alle inkomende goederen, zet bestellingen klaar en helpt onze chauffeur met inladen. Daarnaast waakt ze over de orde van ons magazijn en zorgt ze ervoor dat alle artikelen in de winkel per merk en producttype liggen. 

Webshop powered by Marcando