Toonzaal

Laat je inspireren in onze toonzaal in Ingelmunster

Twijfel je nog aan de juiste stijl voor jouw horecazaak of keukenproject? In onze toonzaal vind je vast de inspiratie die je zoekt! We snappen dat je tafeldecoratie moeilijk kan beoordelen op basis van een foto en dat je als chef graag vooraf eens aanvoelt hoe een koksmes in de hand ligt. Daarom ben je meer dan welkom in onze showroom in Ingelmunster, waar we maar liefst 3000 m² aan keukenmateriaal en -accessoires van diverse kwaliteitsmerken tentoonstellen.


Winkelpunt

Shop meteen je favoriete items in ons winkelpunt

Zie je alle producten graag eens in het echt of heb je snel wat extra borden nodig? In ons fysiek winkelpunt in Ingelmunster hebben we meer dan duizenden artikelen steeds in voorraad. Je shopt er alle serviezen, glaswerk, bestek en meer per artikelsoort of merk. Zit je met vragen of heb je advies nodig? Onze medewerkers helpen je met plezier verder.


Leveringen

Grote of kleine bestelling? Goldman komt ook naar je toe

Dankzij onze eigen transportdienst kunnen we grote leveringen snel en op het gewenste moment tot bij jou brengen. Op vraag bezorgt onze chauffeur jouw goederen waar en wanneer je wil, en dat doet hij gratis vanaf € 250 (excl. btw).

Heb je speciale wensen in verband met de levering van jouw materiaal of toestellen? Geef ons op voorhand een seintje en we bekijken graag wat we voor je kunnen doen. Standaard voorzien wij levering op het gelijkvloers.

Kleine bestellingen worden steeds zo snel mogelijk geleverd . Hiervoor is de leverkost afhankelijk van de bestelde artikelen.


Technische dienst

Installatie en herstellingen van alle keukenapparatuur

Bij Goldman geniet je van een totaalservice. Naast begeleiding bij de aankoop van het geschikte materiaal voor jouw keukenproject, verzorgen we indien gewenst ook de installatie van alle toestellen en apparatuur. We werken samen met een team van ervaren technici voor de plaatsing van fornuizen, ovens, vaatwassers, diepvriezers enzovoort.

Heb je een keukentoestel dat een onderhoudsbeurt nodig heeft of hersteld moet worden? Wij ontlenen gratis vervangtoestellen voor alle kleinkeukenapparatuur zoals mixers, toasters, bain-maries en vleessnijmachines.

Webshop powered by Marcando