VRIJDAG 16 AUGUSTUS 2024 ZAL DE WINKEL UITZONDERLIJK GESLOTEN ZIJN.

Onze webshop blijft 24/7 open.

Goldman, Horeca & Hospitality Solutions

Professioneel keuken- en horecamateriaal? Goldman heeft het allemaal! Goldman staat al meer dan 30 jaar gekend als groothandel voor de professionele keuken. We specialiseren ons in tafelaankleding, kookgerei en keukentoestellen binnen ieders budget. Zo bieden we oplossingen voor zowel de kleine horecazaak als de grote collectiviteitskeuken.

 

ONZE GOUDEN FORMULE

Om zo goed mogelijk aan jouw keukenwensen te beantwoorden, hanteren we steevast hetzelfde succesrecept op basis van deze vier hoofdingrediënten:

Totaalservice

Ons aanbod covert meer dan materiaal en apparatuur voor klein- en grootkeuken. We ondersteunen je eveneens met benodigdheden voor onderhoud en hygiëne, keukenkledij en aanvullende diensten zoals installatie en herstellingen.

In-house specialisten

We hebben een team van specialisten in huis dat garant staat voor een persoonlijke aanpak. Advies nodig bij de keuze van het geschikte materiaal voor jouw horecaproject of grootkeuken? Onze mensen staan voor je klaar met jarenlange expertise en passie voor het vak.
 

Diverse prijsklassen

We voorzien producten binnen alle prijsklassen om op elke schaal aan de noden van keukenprojecten te kunnen voldoen. Naast trendy serviezen en hip bestek, vind je bij ons net zo goed de essentials, van wit porselein tot standaard drinkglazen.  

Personalisatie op maat

Zet je graag de puntjes op de i? Dan heb je vast al gedacht aan het personaliseren van je werkkledij of servies. Ook daarvoor kan je bij Goldman terecht: we borduren alle keukentextiel en bedrukken glas en porselein naar wens.


Welkom in de winkel!

GRAAG EEN VOORPROEFJE? 

We snappen dat je tafeldecoratie moeilijk kan beoordelen op basis van een foto en dat je als chef graag vooraf eens aanvoelt hoe een koksmes in de hand ligt. Daarom ben je meer dan welkom in onze showroom in Ingelmunster. Laat je onder- dompelen in een wereld van keukeninspiratie met 3000 m² aan keukenmateriaal en
-toestellen van diverse kwaliteitsmerken.

 

AANKOOP IN WINKELPUNT

Je oog laten vallen op een trendy bestekset of glaswerk uit de showroom? Je shopt ze meteen in ons aanpalend winkelpunt, waar duizenden artikelen steeds in voorraad zijn. Grote leveringen zoals keukentoestellen bestel je eenvoudig en worden door onze chauffeur gebracht tot waar jij ze nodig hebt.

Onze merken

Webshop powered by Marcando