In de kijker

Lichte gietijzeren wok (30cm)

Gietijzer is een materiaal dat al lange tijd gebruikt wordt in de keuken, onder andere door het feit dat dit een perfecte warmtegeleider is en een zeer lange levensduur heeft. Nadeel is echter het gewicht. Daarom lanceert Point-Virgule Asia, de nieuwste collectie van Point-Virgule, de lichte gietijzeren wok. De wand van deze wok is dunner dan de traditionele gietijzeren wok zodat ze lichter wordt. De bodem blijft echter even dik waardoor het resultaat identiek blijft. Een wok met alle voordelen van de traditionele gietijzer maar veel lichter en dus praktischer in gebruik!


Japanse Omelet Pan (13x18cm)

Met zijn revolutionaire antikleeflaag, waar diamantdeeltjes in verwerkt zijn, is het Zwitserse merk Swiss Diamond een vaste waarde in de sector. Door het gebruik van diamant is de antikleeflaag ongelooflijk hard, bovendien geleidt niets warmte efficiënter en sneller. Als nieuwkomer lanceert Swiss Diamond de Japanse omeletpan. Deze pan is perfect voor tamagoyaki, een Japanse omelet, maar heeft uiteraard nog tal van andere toepassingsmogelijkheden zoals croque-monsieurs. De gietaluminium constructie zorgt ervoor dat uw gerecht snel en gelijkmatig bereid kan worden.

Napkin to go

Vergeet de klassieke vochtige doekjes die u gebruikt voor handen en gezicht na een maaltijd! Point-Virgule Living lanceert de Napkin To Go, een doekje in tabletvorm dat met één druk op de knop in aanraking komt met geparfumeerd water en vervolgens een echte servet wordt. Niet enkel plaatsbesparend maar ook bijzonder kwalitatief en innovatief!

Personalisatie

Wij bedrukken al uw glaswerk en porselein met de naam of het logo.

Vertinnen

Wij vertinnen al uw koperen keukengerei.

Messenslijpservice

Wij slijpen en/of personaliseren al uw keukenmessen.

Vakkledij

Wij verkopen alle werk- en zaalkledij, ook voor scholen en avondonderwijs.
Borduring met naam/logo eveneens mogelijk.